14 dagen tevredenheidsgarantieIn de EU geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van tenminste 14 werkdagen. Binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgave van redenen annuleren. Dit kunt u online regelen via het herroepingsformulier  (de kosten voor terugzenden van de bestelling zijn voor uw rekening).
Het retour sturen binnen de zichttermijn kan alleen bij standaard producten niet bij artikelen die we voor u op maat hebben gemaakt. [als u een afmeting tijdens het bestelproces heeft ingevoerd]


Als u een bestelling heeft gedaan, dan kunt u daar later toch spijt van krijgen. Daarom heeft u dus de zichttermijn van 14 dagen na aflevering. Maar wat als u bestelt heeft en er eigenlijk al direct spijt van heeft? U hoeft niet te wachten tot de bestelling is aangekomen om deze dan weer te retourneren. bel dan direct naar 0316-266990  Bestellingen worden vaak heel snel klaargemaakt en verzending hiervan kan dan snel worden tegengehouden.                                                  


Bel ons [ 0316-266 990] , of stuur ons een e-mail (waarin uw naam, klantnummer en het ordernummer zijn vermeld) en de annulering van uw order wordt uitgevoerd. Wij kunnen u dan ook melden of de artikelen al naar u onderweg zijn en hoe dan te handelen als ze alsnog aangeboden worden door de vervoerder. Natuurlijk is annulering voor u kosteloos. Koper dient bij aflevering de verpakking van de geleverde goederen direct op beschadigingen te controleren;

 de goederen zelf kort na aflevering te controleren op de juistheid daarvan, de goede werking daaronder begrepen ;

 bij aanvaarding van een beschadigde verpakking aanvaardt Koper ook de daarin verpakte goederen.

 Te weinig, te veel of niet bestelde ontvangen goederen en zichtbare gebreken dient Koper binnen 3 dagen na aflevering schriftelijk aan Verkoper te melden, onder bijvoeging van de paklijst.

 Verborgen gebreken dienen schriftelijk te worden gemeld zodra zij zijn geconstateerd. Reclames, die na 30 dagen na de datum van aflevering worden ingediend, worden niet geaccepteerd. Tenzij die termijn te kort blijkt te zijn geweest om gebreken te kunnen constateren.

 Verkoper aanvaardt alleen retourzendingen in de originele verpakking, kosten voor retour zenden zijn voor de koper.