handmatig overboekenAls u kiest voor deze betaalmethode, dan kunt u het bedrag vooraf via uw eigen bank overmaken op onze bankrekening. Het pakket kan dan verzonden worden als het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. U ontvangt van ons een Proforma factuur op uw e-mailadres en betaalt deze met vermelding van het bestelnummer / debiteurennummer. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt uw bestelling zo snel mogelijk verzonden.

1-3 dagen verwerkingstijd

Bij een handmatige overboeking kan het 1-3 dagen duren voordat we uw bestelling kunnen verwerken. Niet iedere bank verwerkt uw betaling direct waardoor er enige vertraging kan ontstaan. U ontvangt van ons bericht [tracktrace code] als de betaling binnen is en uw bestelling verzonden kan worden. Vanaf het moment dat uw betaling binnen is geldt de normale levertijd.

Wilt u uw aankoop al eerder in huis hebben?

Kiest u dan altijd voor een van de directe online betaalmethoden. Wij kunnen dan gelijk aan de slag met het verwerken van uw bestelling

Als u beschikt over internetbankieren van de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank raden wij u aan om via  iDEAL te betalen. We kunnen uw bestelling dan direct verwerken omdat iDEAL ons binnen enkele minuten kan bevestigen dat de betaling is gelukt. Ook iDEAL is voor u geheel kosteloos in gebruik, er worden geen extra transactiekosten berekend.

Rekeningnummer

U kunt het aankoopbedrag overschrijven op het volgende Rekeningnummer: 45.32.38.742  tnv Lisoflex BV te Duiven onder vermelding van uw bestelnummer.

Handmatig overboeken:

Gemakkelijk en veilig zelf het aankoopbedrag overmaken via uw eigen bank
Vermeld het bestelnummer bij de overschrijving
Houd rekening met een langere verwerkingstijd dan andere betaalmethoden (1-3 dagen)