Ruilen & Retourneren
Zichttermijn

Heeft u iets bij vliegengordijn.nl besteld en voldoet het product niet aan uw verwachtingen dan kunt u uw bestelling naar ons terugsturen. De kosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Opbouw zichttermijn
De bedenktijd ofwel zichttermijn is wettelijk bepaald. Voldoet het product niet aan uw verwachtingen dan kunt u ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling laten weten dat u de bestelling terug wilt sturen. Na deze 14 dagen heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk aan ons te retourneren.

Uw bestelling kunt u terugsturen naar:
Lisoflex BV
Binnenweg 2
6921 GZ Duiven

Retourregels

Bij het retourneren van uw bestelling willen wij u vriendelijk vragen rekening te houden met een aantal punten: 


Terugbetalen

Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen laten wij u dat weten. Wij controleren uw retourzending op manco's. Wanneer alles in orde is zullen wij z.s.m dan wel binnen 14 dagen over gaan tot terugbetaling van het totale aankoopbedrag incl. de verzendkosten (indien betaald) bij uw aanvankelijke bestelling. De kosten van de retourzending worden daarbij niet vergoed.

Voeg bij uw retourzending altijd een kopie van factuur toe om een snelle afwikkeling van uw retour te garanderen

Ruilen

Bent u niet helemaal tevreden met het product dat u heeft besteld en wilt u dit graag ruilen? Geen probleem. Stuur uw bestelling naar ons terug zoals hierboven beschreven. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen zullen wij u hier direct over berichten. Wij zullen direct overgaan tot het verzendklaar maken van het "ruilartikel".

Mocht er bijbetaald moeten worden dan zal dit altijd VOORAF moeten gebeuren. Veelal lossen wij dit op door u een link naar iDEAL te sturen om het verschil bij te betalen.

Mocht het artikel dat u wilt ontvangen goedkoper zijn dan het artikel dat u in eerste instantie besteld heeft, dan krijgt u geld van ons terug. Wij zullen het verschil z.s.m. dan wel binnen 14 dagen aan u terugbetalen via een bankoverschrijving.


Uitzonderingen

Niet alle artikelen kunnen geruild of geretourneerd worden. Wat kunt u niet omruilen?


Print dit herroepingsformulier uit, vul het in en voeg het bij het retour te sturen product.

Nadat wij kennis hebben genomen dat het door u bestelde product retour komt sturen wij u hiervan een bevestiging per mail, zo ook als het product bij ons retrour is ontvangen.

Het gehele aankoopbedrag inclusief de door u betaalde verzendkosten zal direct worden geretourneerd (indien reeds betaald).

Vermeldt bij de retourzending altijd uw naam, factuurnummer,  factuurdatum, en voeg de ontvangen factuur of een copie toe aan het pakket, en het banknummer waarop u het retourbedrag wenst te ontvangen.

Retourzendingen kunnen worden gestuurd naar:

Liso Nederland
Binnenweg 2
6921 GZ Duiven.
Mocht u een gebrek aan uw bestelling ontdekken stel ons dan daarvan direct op de hoogte, Bel ons op het nummer 0316 266 990 houdt uw factuurnummer bij de hand voor een snelle afhandeling, of mail uw klacht door naar info@liso.nl met een copie van de bestelling die u van ons heeft ontvangen nadat u de bestelling heeft geplaatst.

Wij geven 5 jaar garantie op breuk, deze garantie is alleen van toepassing op gordijnen die direct bij ons zijn gekocht, en op vertoon van factuur. (bewaar deze dus goed) 
Mochten uw hulsjes niet aan de kwaliteitseisen voldoen krijgt u van ons gratis nieuwe hulsjes ter vervanging.  [Dus als losse materialen, en niet als kant en klaar gordijn]

Er zijn verschillende merken op de markt, echter wij staan alleen garant voor de Liso® vliegengordijnen.
Deze hebben de dikkere haken, en originele samenstelling van de polyethyleen hulsjes, wat ten goede komt aan de levensduur.

Het moge duidelijk zijn dat wij geen garantie geven op soortgelijke gordijnen welke door concurrenten zijn nagemaakt.

(de kleur rood / lila en signaalgroen gaan verkleuren wanneer deze met direct zonlicht in contact komt, dit komt omdat het kankerverwekkende cadmium niet meer wordt gebruikt met de productie van het kunststof wij raden u aan om deze kleuren niet als achtergrondkleur te kiezen)