Vliegengordijn kopen? De beste kwaliteit Vliegengordijnen bij Vliegengordijnen.shop

Op zoek naar een Vliegengordijn? Bij Vliegengordijnen.shop hebben we alleen de beste kwaliteit vliegengordijnen voor u geselecteerd. Onze gordijnen van model Liso, ook wel hulzengordijn genoemd, zijn de originele en beste kwaliteit vliegengordijnen op de markt. Onze vliegengordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige flexibele kunststof Polyethyleen [P.E.] van de zwaarste kwaliteit geregen aan een stevige gegalvaniseerde haak van ook de dikste kwaliteit. Dit type vliegengordijn wordt geleverd als doe-het-zelf pakket maar ook kant en klaar op de standaard deurmaat 92x209. Uiteraard kunt u ook kiezen uit een van onderstaande hoge kwaliteit type vliegengordijnen.

Vliegengordijn Liso® Transparant-Mat

Het meest verkochte vliegengordijn!

Vliegengordijn Transparant-mat als doe-het-zelf-pakket. Dit vliegengordijn laat veel licht door en is daardoor ook erg geschikt voor de schuifpui of openslaande deuren. [klik]

ALS DOE-HET-ZELF-PAKKET OP ALLE AFMETINGEN LEVERBAAR

Prijsvoorbeeld;
Voor een doe-het-zelf pakket met alle toebehoren is nu de aanbiedingsprijs voor het pakket met de standaard maat van 92x209cm: NU € 59,99.
 

 

Dit transparante vliegengordijn is als doe-het-zelf-pakket leverbaar op alle afmetingen. Heeft u een andere afmetingen? klik dan op de onderstaande knop om de prijs te berekenen.

Bereken uw prijs

Alaska® Transparant

Dit vliegengordijn laat lekker veel licht door!

De gordijnen van dit model worden vervaardigd van gedraaide transparante kunststof slierten.
Het gordijn hangt heel mooi omdat de pvc slierten dicht op elkaar zitten, met 148 slierten op een meter sluit het vliegengordijn de deuropening mooi af tegen vervelende insecten. >De gordijnen van model Alaska® leveren we kant en klaar op 4 standaard afmetingen welke eenvoudig zelf op maat te maken zijn. De prijzen zijn v.a. € 99,95


Vindt u transparant te saai? dan zou u kunnen kiezen voor Alaska® Multicolor

 

Bestel dit gordijn

Vliegengordijn Zilver Kant en Klaar 92x209cm

Nu in de aanbieding. Liso® Vliegengordijn Kant en Klaar Zilver op de standaard deurmaat 92x209cm.

  • Door zijn kleur minder besmettelijk, ideaal met huisdieren / kinderen.
  • Geleverd aan luxe aluminium ophangrail.
  • Inclusief steuntjes om het vliegengordijn op te kunnen hangen.
  • Eventueel zelf in te korten of te verlengen.
  • Originele kwaliteit.
  • Vijf jaar garantie.

 

Nu van € 89,95 voor € 69,95

Kant & klaar bestellen 

Wilt u het gordijn zelf in elkaar zetten ?  Dat kan natuurlijk ook.
Een doe-het-zelf-pakket in Zilver verspringend 92x209 cm nu voor € 59,95

Doe-het-zelf-bestellen

Aanbevolen producten

VLIEGENGORDIJNEN.SHOP "Sinds 1995"

VliegengordijnKettinggordijn, Deurgordijn en PVC-Draadgordijnen

Vliegengordijn Kopen?

Vliegengordijnen Kopen doet u bij Liso Vliegengordijnen. Wij zijn sinds 1995 gespecialiseerd in de verkoop van Vliegengordijnen en hebben in deze webshop een selectie voor u gemaakt van de beste soorten vliegengordijnen die op dit moment verkrijgbaar zijn. Door eigen productie of nauwe samenwerkingen met europese fabrikanten garanderen wij de beste kwaliteit Vliegengordijnen tegen de beste prijs.

Wat verkopen we niet?

Wat u niet vindt op onze site zijn kralengordijnen of decoratiegordijnen die, zoals de naam al zegt, vooral decoratief zijn en niet gemaakt om een vlieg tegen te houden. Wat u ook niet vindt zijn de zogenaamde kattenstaart gordijnen omdat de levensduur daarvan te kort is om het een degelijk product te kunnen noemen, laat staan er een redelijke garantietermijn aan te kunnen koppelen.

Hoge kwaliteit Vliegengordijnen

Vliegengordijnen van model Liso ® zijn de originele en beste kwaliteit vliegengordijnen op de markt. Onze vliegengordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige flexibele kunststof Polyethyleen [P.E.] van de zwaarste kwaliteit geregen aan een stevige gegalvaniseerde haak van ook de dikste kwaliteit. Onze vliegengordijnen worden standaard geleverd met een originele gepatenteerde Liso ® ophangrail welke te herkennen is aan de afwerk/einddopjes op het einde van de rail. Kortom; voor een echt goed, duurzaam en origineel vliegengordijn met u bij Liso zijn!

De meest verkochte vliegengordijnen zijn de gordijnen van model Liso, ook wel hulzengordijnen genoemd. Deze zijn op alle afmetingen als doe-het-zelf pakket leverbaar. Wilt u een kant en klaar vliegengordijn op de standaard deurmaat 92x209 cm? Die kunnen we uit voorraad leveren in de meest verkochte effen kleuren.

Model Miami, de 'Woodlook' vliegengordijnen zijn gemaakt van harde kunststof hulsjes die aan gegalvaniseerde haken hangen. Dit soort vliegengordijn ziet er heel mooi uit als u bijvoorbeeld een houten vloer in uw kamer heeft liggen. Miami vliegengordijnen hebben we als doe-het-zelf pakket op alle afmetingen of kant en klaar op de maat 92x209cm

Liso Aluminium Kettinggordijn

De aluminium kettinggordijnen maken wij voor u op maat. Deze gordijnen zijn mooi in bijvoorbeeld een modern, strakker of eigentijds interieur en hebben een zeer lange levensduur. Ze kosten wat meer, vooral de extra dichte waar er maar liefst 100 slierten op een lopende meter zitten, maar dan heeft u ook wat!

Vliegengordijn Kant en Klaar PVC-Draadgordijn

Verder verkopen we vliegengordijnen met kunststof slierten, de modellen AlaskaManacorSofiaVenetia en Ibiza. Deze zijn alleen verkrijgbaar in de standaard breedtemaat van 95 of 100 cm en in 4 standaard lengtes van 210, 215, 230 cm en 260 cm. Deze kunststof slierten vliegengordijnen zijn eenvoudig zelf op maat te maken door ze in de breedte en/of lengte in te korten.

Vliegengordijn voor Schuifpui

Het vinden van een Vliegengordijn voor Schuifpui is vaak een lastige klus, schuifpuien zijn groot en zijn er in veel verschillende maten. Vliegengordijnen van Liso zijn leverbaar als doe-het-zelf pakket op alle maten! Vliegengordijn model Liso ® Transparant is hiervoor één van de meest gekozen gordijnen. Ook de Liso ® Kettinggordijnen zijn zeer geschikt voor schuifpuien of dubbele openslaande deuren.

Vliegengordijn eenvoudig zelf maken

Onze Liso® Vliegengordijnen verkopen wij als doe-het-zelf pakketten. Op basis van de door u opgegeven kleur (eventueel motief) en maat rekent de webshop direct de prijs voor uw gordijn uit. Op basis van de door u opgegeven maat weten wij welk en hoeveel materiaal u nodig heeft voor het zelf maken van uw vliegengordijn. Bekijk hieronder het filmpje en zie hij makkelijk het is;

Kortom de beste vliegengordijnen koopt u bij ons!

Alle artikelen op deze site leveren we uit eigen voorraad, bestellingen die vóór 15.00 uur binnen komen worden dezelfde werkdag nog verstuurd.*
*Met uitzondering van vliegengordijnen die speciaal voor u op maat gemaakt moeten worden, zoals de kettinggordijnen van model Liso®

(0)